Nyheder fra Easypack

Nyheder fra Easypack
Nye effektive køleelementer af høj kvalitet


Vi introducerer nu et nyt køleelement i målene L 10,5 x B 14,5 x H 1,3 cm. 

Køleelementet (Gelpack) er især egnet til små kølekasser/poser. Elementets slanke facon gør, at det nemt passer ned i de mindste former for emballage, og køleelementets lækre kvalitet og flotte design, gør at de matcher vores kunders eksklusive produkter.


Kontakt os endelig for at høre mere om de muligheder der er med dette nye køleelement fra Easypack.

Grøn nyhed


100% genanvendelig folie

 

Easypack har optimeret vores Gelpacks med en folie som er en LDPE (Low Density Polyethylen) der er 100% genanvendelig. Skriv eller ring meget gerne til os, hvis I ønsker at høre mere om denne miljøvenlige løsning.

 

Vi har udviklet dette produkt i samarbejde med vores folie leverandør, og vi er klar til at levere den nye folie allerede nu i december 2021. Der er ikke ændret på den høje kvalitet og vores lave priser.

 

Vi er stolte over at kunne være de første på det danske marked der præsenterer denne løsning. Vi gør meget ud af at holde øje med de nye muligheder der er for at producere mere miljøvenligt. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt, bl.a. med miljøet for øje.

Sig velkommen til et nyt produkt fra Easypack


Vi har udviklet et ultra tyndt fryseelement, som er velegnet til transportkasser med ganske lidt plads. Kig under Produkter, for at få mere at vide om vores nyeste skud på stammen indenfor køleelementer.


Nye størrelser


Vores GEL køleelementer kan nu leveres i 3 størrelser mere - det betyder at de bliver produceret i 200, 400, 600, 800 og 1000ml.